Advertisement

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Esenyurt'ta İş Yeri Deposunda Yangın - Son Dakika / Aniden çıkan dumanların gökyüzünü sardığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor.

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Esenyurt'ta İş Yeri Deposunda Yangın - Son Dakika / Aniden çıkan dumanların gökyüzünü sardığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor.. Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışması sürüyor. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Aniden çıkan dumanların gökyüzünü sardığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Lgs soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ya. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mahalle sakinlerinin yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştığı yangına, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Esenyurt'taki yangın saat 07.30 sıralarında çıktı.

Son dakika... İstanbul Esenyurt'ta korkutan yangın ...
Son dakika... İstanbul Esenyurt'ta korkutan yangın ... from i4.hurimg.com
Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi. 09 ocak 2019, 16:16 dha. Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışması sürüyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İbb yangına i̇stanbul'un 16 bölgesinden 98 araç ve 180'den fazla personelle müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı. İstanbul valiliği'nden yapılan açıklamada, çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına 39 itfaiye aracı ve 105 itfaiye personeli ile müdahale edilerek söndürüldüğü ve soğutma. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki fabrikalara da daha sıçradı. İşte esenyurt kıraç'taki yangının görüntülerini izle! Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi. Depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. 04 haziran 2019 salı 14:53 | son güncelleme: Esenyurt'ta korkutan iş yeri yangını. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı.

Fabrikanın bahçesindeki malzemeler alev alev yanıyor. İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Boya ve tiner bulunan depodaki yangın büyük uğraş sonucunda kontrol altına alındı.

Esenyurt'ta Fabrika Deposu İnşaat Alanında Yangın - Son Dakika
Esenyurt'ta Fabrika Deposu İnşaat Alanında Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Fabrikanın bahçesindeki malzemeler alev alev yanıyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'taki yangın saat 07.30 sıralarında çıktı. Lgs soru kitapçıkları ve cevap anahtarları ya. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangından etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Gündem 18 saat önce i̇stanbullular bayram tatili için yollarda. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Haber merkezi 09 ocak 2019, 16:11 son güncelleme: İstanbul son dakika haberleri : Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İçeriden patlama sesleri geldiği yangın, yaklaşık 4 saat sonra söndürüldü. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. Esenyurt'ta bir binada çıkan yangında anneanne ile 8 yaşındaki torunu hayatını kaybetti. Depo alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Esenyurt'taki yangın saat 07.30 sıralarında çıktı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı.

Son dakika: Esenyurt'ta yangın! Mahsur kaldılar - Son ...
Son dakika: Esenyurt'ta yangın! Mahsur kaldılar - Son ... from i.pstimaj.com
04 haziran 2019 salı 14:53 | son güncelleme: Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. Yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri ise herkes tarafından merak ediliyor. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta özel bir bankaya ait bankamatikte yangın paniği. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki fabrikalara da daha sıçradı.

Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Sokak'taki bir lojistik firmasına ait iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Aniden çıkan dumanların gökyüzünü sardığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Yangından etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul valiliği'nden yapılan açıklamada, çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına 39 itfaiye aracı ve 105 itfaiye personeli ile müdahale edilerek söndürüldüğü ve soğutma. Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışması sürüyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İbb yangına i̇stanbul'un 16 bölgesinden 98 araç ve 180'den fazla personelle müdahale edildiğini duyurdu.

Sokakta bulunan, tekstil ürünleri için lastik üretiminin yapıldığı fabrikanın 3 esenyurt yangın son dakika. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Posting Komentar

0 Komentar